Utforsk Fullglass Tre

wallmakers 4. mai 2017

Wallmakers fullglassystem i tre. En komplett og bærekraftig løsning.

Wallmakers fullglassvegg i tre er et bærekraftig produkt, og en trend som kommer mer og mer tilbake også blant systeminnrederne.  

“Glassvegger med omtanke”

Profilsystemet gir en lett og elegant fullglassløsning, som ivaretar alle dine behov i forhold til kvalitet og funksjon. Samtidig som det dekker behov og krav til støyredusering.

Designet overflater

I Wallmakers bæredyktige fullglassystemer i tre, har du muligheter for å velge mange forskjellige overflater. Valg av tresorter åpner opp for mange nye alternativer enn de tradisjonelle pulverlakkerte eller elokserte alu-overflatene.

Ask, Kirsebær, teak … eller hva med…?

Vi arbeider ofte med ask, da denne tresorten er hardere em f.eks nåletrær og samtidig meget stabil. Den lyse strukturen i ask, med en god porsjon ”brunmary”, gir et flott nordisk uttrykk. Ask vokser i Nord-Europa, under kontrollert skogforvaltning. Ønsker du et annet uttrykk, så står valg av tresort helt fritt, som for eksempel de mer eksklusive tresortene som mahogni, teak, kirsebær eller valnøtt. Uansett hva du velger, så sikrer vi at opprinnelse kan dokumenteres, og at det kommer fra bæredyktig skogforvaltning.

Miljøvennlig etterbehandling

Det er fritt valg, og du som kunde bestemmer overflaten på profiler, dørkarmer og dørblad. Skal de lakkeres i valgfri RAL eller NCS kode? Klarlakk, beiset eller oljebehandlet? Vi leverer også karmer i kryssfiner eller dørblader i finert overflate, hvor du også velger overflate.

Ved overflatebehandling bruker vi primært vannbaserte malinger, miljøvennlige oljebehandlinger og lakk, som ikke inneholder oppløsningsmidler. Vi tenker på miljøet i alle aspekter av våre produkter.

Hvorfor velge Wallmakers

  • Komplett heltresystem
  • Leveres i flere tretyper
  • Valgfri overflatebehandling
  • Markedets mest feksible system
  • Et bredt utvalg av karmløsninger
  • Kan monteres direkte i nisje
  • Massivdører 40-63 mm
  • Karm forberedt for El-sluttstykke
  • Lydreduksjon 24 – 52 Db

Wallmakers glassvegg i tre

Vår glassvegg består av slanke profiler som er beregnet for store glasspaneler. Dette gir maksimal lysgjennomgang i rommet.

Systemet består av et komplett profilssystem. Designet på både profil og karmprofil tillater at samme profil kan benyttes ved bruk av glass fra 8 – 23 mm.

Siden glassveggen består av 99 % glass, gir den et luftig preg på ethvert lokale.

Glasset deles opp i ønskede mål og kan leveres i høyder opp til 4500 mm. Glasset monteres med vertikale fuger av glasstape, som nesten er usynlig og gir en helhetlig glassfront uten vertikale skiller

Vi levere glasskillevegger og kontorfronter med lydkrav fra 24 Db og opp til 52 Db. Karmløsningen kan benyttes sammen med glassdør eller massivdørblad med tykkelse 40 – 63 mm.

Wallmakers karm & dørløsning

Vår karmløsning kan løse alle dine utfordringer, og på lik linje med resten av profilsystemet kan samme karmprofil brukes med glass fra 8 – 23 mm.

Karmprofilen kan benyttes med alle dørtyper: Glassdør 8 – 13 mm og massivdører 40 – 63 mm tykkelse.