En solid partner til dine prosjekter.

Vårt mål er å utvikle de beste produktene i markedet.

Wallmakers AS har vært en dansk leverandør, men nå utvider vi til hele Skandinavia. Vi utvikler og leverer innovative og ikke minst bæredyktige glass- og veggløsninger til byggebransjen. Selskapet eies i dag av Øyvind Brastein, Anne Brems-Pedersen og Anders Hem-Jensen, Aage Brems-Pedersen som er hovedaksjonær og leder av styregruppen.

Wallmakers ble etablert i Danmark av Anne Brems-Pedersen i 2012, og i 2019 etablerte vi oss også i Norge.  Etableringen av Wallmakers ble gjort på bakgrunn av lang erfaring fra byggmateriellbransjen, hvor blant annet arkitektene og byggherrene ønsket stadig mer individuell tilpasning av sine prosjekter. Selv om Wallmakers har sin egen historie de siste 7 årene, har vi 25 år med erfaring fra salg og utvikling av produkter innen byggebransjen.

Mest sannsynlig har du allerede montert produkter designet av menneskene bak Wallmakers. Wallmakers R&D har utviklet profilsystemer for flere av de kjente leverandørene innen systeminnredning.

 

Unike og individuelle løsninger

Wallmakers har gjennom et samarbeid med danske og utenlandske produsenter utviklet et bredt produktsortiment og vil lansere mange nye produkter i fremtiden. Det gir helt unike løsninger ut i markedet, og alle produkter i produktporteføljen kan brukes frittstående eller settes sammen til en komplett løsning.

Vi tror på at de beste løsningene oppnås i et samarbeid med arkitekt, byggherre og entreprenør. Vi vet at leveringssikkerhet, hastighet og fleksibilitet er nøkkelordene for et vellykket samarbeid. Derfor setter vi også strenge krav til våre leverandører, slik at dine produkter blir levert til rett tid og i rett kvalitet.

Arkitekt

Wallmakers leker godt med arkitektene, og vi er et selskap med mulighet for store individuelle tilpassinger. Vi legger vekt på høy kvalitet og produkter som kan dokumenteres på lyd, brann og bæredyktighet.

Vugge til grav

Det unike med Wallmakers er at vi arbeider med miljøvennlige, bæredyktig produkter som kan dokumenteres fra vugge til grav. Vi tilbyr kvalifisert rådgivning, og utvikling av kundetilpasset løsninger.

Utvikling

Alle våre produkter er utviklet av Wallmakers, og vi har lang erfaring med produktutvikling. Alle produkter er nøye gjennomtenkt og designet for å ivareta alle krav til funksjon og kvalitet. Wallmakers R&D Design avdeling utvikler nye produkter kontinuerlig, og mange spennende nyheter vil bli lansert i løpet av 2019-2020.

Øyvind Brastein
Innehaver Norge
ob@wall-makers.no
Anne Brems-Pedersen
Grunnlegger og innehaver
anne@wallmakers.dk
Anders Hem-Jensen
Innehaver og produktutvikler
anders@wallmakers.dk
Paul Bartram
Prosjektleder
Last opp din CV