Utforsk Fullglass Stål

wallmakers 15. april 2019

Wallmakers fullglassystem i stål.

Wallmakers fullglassvegg i stål er et robust alternativ, der det trenge ekstra styrke. Glassvegger med rene linjer og motstandsdyktig stålprofiler er et ideelt valg til bygninger som har en høy grad av belastning i hverdagen. Det kan f.eks være skoler, sykehus og andre offentlige bygg.

“Robust uten kompromiss i design”

Profilsystemet gir en lett og elegant fullglassløsning, som ivaretar alle dine behov i forhold til kvalitet og funksjon. Samtidig som det dekker behov og krav til støyredusering.

 

Det er ikke kun styrken som teller, selv om belastningen på bygningen er stor. Derfor er vi opptatt av at det ikke skal gå på kompromiss med utseende og design, slik at våre produkter lever opp til dine krav om enkelhet og eleganse.

Wallmakers R&D Design

Mest sannsynlig har du allerede montert produkter designet av menneskene bak Wallmakers. Wallmakers R&D har utviklet profilsystemer for flere av de kjente leverandørene innen systeminnredning. 

Hvorfor velge Wallmakers

  • Tåler høy belastning
  • Meget konkurannsedyktig priser
  • Markedets stiveste profilsystem
  • Massivdører 40-63 mm
  • Karm I fullhøyde opp til 3600 mm
  • Karm forberedt for El-sluttstykke
  • Lydreduksjon 24 – 52 Db
  • Leveres i valgfri RAL og NCS farger

Wallmakers glassvegg i stål

Våre produkter er oppbygget i moduler, hvor glassveggen er montert i et skinnesystem. Det betyr at glassveggen kan enkelt bygges ut senere. Glassveggen består av slanke profiler som er beregnet for store glasspaneler. Dette gir maksimal lysgjennomgang i rommet.

Systemet består av et komplett profilssystem. Designet på både profil og karmprofil tillater at samme profil kan benyttes ved bruk av glass fra 8 – 15 mm. I sammenligning med vårt aluminiumsystem, så er stål 8 ganger hardere en aluminium. Stål er mye mindre mottakelig for riper og bulker. Hardhetsgraden på stål er 120 brinell, mot 15 brinell i aluminium.

Siden glassveggen består av 99 % glass, gir den et luftig preg på ethvert lokale.

Glasset deles opp i ønskede mål, og kan leveres i høyder opp til 4500 mm. Glasset monteres med vertikale fuger av glasstape, som nesten er usyngelig og gir en helhetlig glassfront uten vertikale skiller

Med våre profiler kan vi levere glasskillevegger og kontorfronter med lydkrav fra 24 Db og opp til 52 Db. Karmløsningen kan benyttes sammen med glassdør eller massivdørblad med tykkelse 40 – 63 mm.

Wallmakers karm & dørløsning

Vår karmløsning kan løse alle dine utfordringer. Karmprofil brukes med glass fra 8 – 15 mm.

Karmprofilen er den stiveste på markedet og kan brukes i fullhøyde opp til 3600 mm, som gjør den utrolig fleksibel. Den kan benyttes med alle dørtyper: Glassdør 8 – 16 mm og massivdører 40 – 63 mm tykkelse.

I kombinasjon med alu-karm og massivdør kan det leveres dørblad og overblokk som er underfalset. Det gir en pen ”flush” overflate mellom dørblad og overblokk