Brannfelt i Stål

wallmakers 17. april 2019

Stål kan med sikkerhet tåle de hardeste belastningene.

Brannfelt i stål er ekstremt holdbart og kan med sikkerhet tåle de hardeste belastningene som innvendige systemer kan bli utsatt for. Vi anbefaler alltid stål til høytrafikkdører, slik som på f.eks skoler eller sykehus, og der det er behov for sveiset stålprofiler og karmer. Brannglass er tunge og ved bruk av automatiske dørlukkere på dører i store dimensjoner, så kan du være sikker på at et stålsystem alltid tåler påkjenningen uten problemer.

De stålprofilene vi bruker har et smalere design enn aluminium og tre, men kan allikevel leveres i mye større dimensjoner. Det gjør at stålprofiler ofte blir penere å se på og gir et lettere design enn aluminium eller tre.

Våre løsninger er godkjent med opp til 3200 mm høye dører i brannklasse Ei60 A2, S1 og D0. Løsningene vi har levert de siste 7 årene , i de prosjektene med størst belastning slik som skoler, fungerer fortsatt fint og uten tegn til slitasje. Det er neppe et brannkrav vi ikke kan klare med stålprofiler.

Som med alle våre brannprosjekter så er det også et krav til lydreduksjon. Vi hjelper deg med å finne det riktige glasset til dine prosjekter og sørger for å finne den optimale løsningen, både på pris og funksjon.