DoorWall glassdør

wallmakers 24. april 2019

DoorWall er et nytt unikt konsept og viser Wallmakers evne til å tenke utenfor boksen.

Resultatet er en dørløsning med integrert dørkarm, basert på ideen av et hengslesystem som går minst 1.500 tilbake i tid. En løsning nærmest uten begrensinger i forhold til dimensjoner.

Kort fortalt:

  • Ingen dørkarm, den er integrert
  • Leveres som glassdør og massivdør
  • 37 db lydreduksjon
  • Kan leveres i store dimensjoner
  • En ny måte å tenke dørløsning
  • Leveres i flere tresorter
  • Pinolhengsle

Pinolhengslet dører

Wallmakers Pinolhengsler er et kapittel for seg selv. Basert på historiske byggetradisjoner i et nytt og moderne design. Pinolhengsler kan brukes både til vår dørløsning i massivdør og glassdør.

Mange av våre kunder ønsker å ha en løsning med skjulte hengsler og beslag, og på DoorWall er dette nærmest usynlig.

Pinolhengsler gir muligheter for å bruke veldig tunge dører, uten å måtte bruke store synlige eller kompliserte og dyre hengsler. Idegrunnlaget for pinolhengsler er ikke noe nytt og går minst 1.500 år tilbake i historien. Prinsippet bak pinolhengslen er så godt designet at det har ikke blitt gjort store endringer de siste 1500 årene, men vi har fått sterkere materialer. Derfor har vi kunnet lage hengslene mye mindre.

Vi har produsert og levert dører opp til 3300 mm høye og 1300 mm brede, men det er primært adgangsforhold og logistikk som regulerer hvor store dører vi kan levere. Har du døråpningen og muligheten til å få døren inn i ditt bygg, kan vi levere dørløsningen.

DoorWall er et produkt som blir brukt i prosjekter for de som ønsker det lille ekstra og som krever egne tilpasninger i spesielle finerte løsninger og med egenproduserte dørgrep.

Wallmakers har utviklet dette produktet i flere år, og det er et produkt med det beste fra alle tider. DoorWall viser grunntanken i vår produktutviklingsfilosofi: Bæredyktig, innovativt, beste fra alle tider, i et moderne design. Det er vi stolte av.