Karmløsning tre

wallmakers 24. april 2019

Trekarmer er en av våre spesialiteter

Designet overflater

I Wallmakers bæredyktige fullglassystemer i tre, har du muligheter for å velge mange forskjellige overflater. Valg av tresorter åpner opp for mange nye alternativer enn de tradisjonelle pulverlakkerte eller elokserte alu-overflatene.

Ask, Kirsebær, teak … eller hva med…?

Vi arbeider ofte med ask, da denne tresorten er hardere enn f.eks nåletrær og samtidig meget stabil. Den lyse strukturen i ask, med en god porsjon ”brunmary”, gir et flott nordisk uttrykk. Ask vokser i Nord-Europa, under kontrollert skogforvaltning. Ønsker du et annet uttrykk, så står valg av tresort helt fritt, som for eksempel de mer eksklusive tresortene som mahogni, teak, kirsebær eller valnøtt. Uansett hva du velger, så sikrer vi at opprinnelse kan dokumenteres, og at det kommer fra bæredyktig skogforvaltning.

Miljøvennlig etterbehandling

Det er fritt valg, og du som kunde bestemmer overflaten på profiler, dørkarmer og dørblad. Skal de lakkeres i valgfri RAL elller NCS kode? Klarlakk, beiset eller oljebehandlet? Vi leverer også karmer i kryssfiner eller dørblader i finert overflate, hvor du også velger overflate.

Ved overflatebehandling bruker vi primært vannbaserte malinger, miljøvennlige oljebehandlinger og lakk, som ikke inneholder oppløsningsmidler. Vi tenker på miljøet i alle aspekter av våre produkter.