Ny glassveggløsning i massiv eik til Skanska, CPH Highline

wallmakers 18. februar 2022

Kontorbygningen CPH Highline i København er utviklet av Skanska og er skapt med visjonen om at menneskers trivsel og ansattes helse kommer først. Her har det multinasjonale byggefirmaet Skanska nylig flyttet inn for å nyte godt av de åpne og lyse omgivelsene. For å gi et siste estetisk nikk på kontormiljøet i leieavtalen, har Wallmakers dekorert Skanskas nye hovedkontor med glassvegger og -dører i forseggjort eik.

Slankt glassvegssystem i tre ramme 

Arkitekten på CPH Highline og Skanskas interiørdesigner Holscher Nordborg hadde klare ønsker for løsningens dimensjoner og design – en spennende og utfordrende oppgave, som ikke desto mindre ble løst til full tilfredshet og montert av DEKO i samarbeide med Wallmakers’ interne spesialist, Jesper Frederiksen. Resultatet ble et lydreduserende glassvegg-system i massivt lakkert eik i det slankeste design hittil sett på Wallmakers’ tegnebrett.

Fordelen med å jobbe med tre er at det er et utrolig tilpasningsdyktig materiale, og derfor kommer hver glassveggløsning i tre også med sin egen lille vri. I tillegg til det slanke designet og treets egne unike og fine åre detaljer, skiller glassveggene i Skanska seg også med et fint lite detaljspor mellom glasslistene og rammeprofilene, noe som gjør det endelige utrykket ekstra elegant. I tillegg til glassveggsystemer og dører i samme design til kontorområder spredt over to etasjer, er det også installert glass med profiler i eik for hjertet av leieforholdet, nemlig kjøkkenområdet, som setter prikken over i-en på designet til Skanskas hovedkontor.

Opplagte løsninger til ett kontormiljø med fokus på velvære

Med store vindusflater og en ekstraordinær utsikt over havn og by er det klart at Skanska ikke har flyttet inn i CPH Highline sine lokaler kun for beliggenheten. Når man snakker om romslig velvære, inkluderer det alt fra åpenhet, plass, og ikke minst lys, lys og mere lys.

Naturlig dagslys er en av de viktigste kilder til trivsel og daglig velvære og derfor var glassveggløsningene åpenbare. Glassets gjennomsiktighet bidrar både til å fordele dagslyset som strømmer inn igjennom vinduene i kontormiljøet, samtidig som omgivelsene åpnes mer opp. I tillegg er heltre spesielt populært for tiden, fordi materialet tilfører kontrast, liv og varme til ellers kjølige og sterile miljøer. I tillegg har treet en beroligende effekt, som også er å ta og føle på i Skanskas luksuriøse lokaler.

Skal ditt prosjekt på Wallmaker sitt tegnebrett?

Wallmakers sætter altid det tætte samarbejde med arkitekt, bygherre og entreprenør i Wallmakers setter alltid tett samarbeidet med arkitekt, utvikler og entreprenør først- for kun på den måten kan man skape de beste og mest unike løsninger. Vi er et smidig og tilpasningsdyktig selskap som alltid jobber med fingeren på pulsen for å møte kundens ønsker og oppnå de beste resultatene.

Skal ditt prosjekt på Wallmakers sitt tegnebrett? Kontakt oss på 43 55 77 11 og la oss se hvordan vi kan oppnå dine visjoner.

Galleri

0 comments
Post a comment